De Venus Swan voor een mooie, stevige huid met minder lijntjes en rimpels

De meest revolutionaire en innovatieve anti-aging behandeling voor het verstevigen en verjongen van de huid. Deze prettige, pijnloze en veilige behandeling wordt door patiënten overal ter wereld geprezen en zorgt voor versteviging en contourverbetering. De behandeling is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en dit zonder herstelperiode!

Heeft u last van: rimpels, cellulitis, striae of plaatselijke vetophopingen? De Venus Swan is geschikt voor alle huidtypes en richt zich in het bijzonder op de verslapte huid. De Venus Swan zorgt door middel van radiofrequentie en magnetische pulsen voor:
  • Niet-chirurgische contourverbetering
  • Cellulitis reductie
  • Huidverstrakking
  • Rimpelreductie
De Venus Swan combineert twee krachtige technologieën: multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2). De MP2 technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid tijdens de behandeling. De productie van nieuw collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe huidcellen en bloedvaatjes gerealiseerd. Indien wenselijk zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak/lipolyse op het lichaam.

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Kies voor veiligheid, comfort en duidelijk zichtbaar resultaat met de Venus Swan. 

Voor en na de behandeling