T-Away: weg met huidoneffenheden!

Op korte termijn afrekenen met huidoneffenheden? Aan de hand van de unieke USFH methode verwijdert de T-Away huidproblemen zoals steelwratjes en rode adertjes. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat. Na de T-Away behandeling heeft u weer een gezonde en gladde huid.

De T-Away is geschikt voor alle huidtypes en geeft direct resultaat bij de behandeling van cosmetische huidproblemen zoals pigmentvlekken en rode adertjes. De T-Away is ideaal voor het verwijderen of verminderen van:
  • Steelwratjes
  • Couperose en rode adertjes
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Bindweefselbolletjes
De Ultra Short High Frequency methode zorgt ervoor dat energie op de huid omgezet wordt in warmte. Tijdens de behandeling wordt met een applicator de huid aangestipt op het specifieke huidprobleem. Daardoor stollen de eiwitten en verdwijnen de oneffenheden vrijwel direct. Er ontstaat een korstje wat er na enkele dagen afvalt. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.