T-Away: weg met huidoneffenheden!

Op korte termijn afrekenen met huidoneffenheden? Aan de hand van de unieke USFH methode verwijdert de T-Away huidproblemen zoals steelwratjes en rode adertjes. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat. Na de T-Away behandeling heeft u weer een gezonde en gladde huid.

De T-Away is geschikt voor alle huidtypes en geeft direct resultaat bij de behandeling van cosmetische huidproblemen zoals pigmentvlekken en rode adertjes. De T-Away is ideaal voor het verwijderen of verminderen van:
  • Steelwratjes
  • Couperose en rode adertjes
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
De Ultra Short High Frequency methode zorgt ervoor dat energie op de huid omgezet wordt in warmte. Tijdens de behandeling wordt een soort naald aangestipt op het specifieke huidprobleem. De huidaandoening verschrompeld direct door het T-Away apparaat. Op dat moment ontstaat er een korstje dat er na enkele dagen weer afvalt. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.