Binnen vijf dagen een nieuwe huid met de SCHRAMMEK Green Peel

Wilt u op korte termijn een stralende, frisse en schone huid? De Green Peel kruidenbehandelingen van Schrammek helpen om binnen vijf dagen een mooie en zuivere huid te creëren. Green Peel staat bekend om de langdurige dieptewerking op de huid en is 100% plantaardig!

Heeft u last van grove poriën, een onzuivere en doffe huid, littekens, een (zon)beschadigde of verslapte huid? Door verschillende samenstellingen en doseringen kan de Green Peel kruidenbehandeling aangepast worden aan uw specifieke huidtype en doelstellingen. Na een Green Peel behandeling:
Is de huid weer gezond;
  • Ziet de huid er fris uit, en voelt glad aan
  • Is de huidstructuur fijner
  • Zijn beschadigingen aan de huid gereduceerd of verdwenen
De basis van de behandeling bestaat uit een samenstelling van acht geselecteerde kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten. Deze acht elementen worden tijdens de behandeling in de huid gemasseerd. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding in de huid verbetert en huidvernieuwing wordt gestimuleerd. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.