Perfecte make-up: dag in, dag uit

Er dag en nacht goed uit zien? Dat kan met permanente make-up! Na één tot drie behandelingen door gediplomeerd permanent make-up artist Chretienne Hesselberth bespaart u niet alleen dagelijks tijd, ook blijft uw make-up op ieder moment van de dag zitten. Zelfs tijdens een regenbui en tijdens het sporten of zwemmen!

Permanente make-up biedt naast cosmetische voordelen een camouflerende werking bij een litteken, hazenlip, het verlies van wenkbrauwen of een huid zonder pigment. Permanente make-up staat voor het inbrengen van pigmenten in de huid en is voor veel huidsoorten geschikt. Enkel bij ernstige diabetes, keloidvorming of het regelmatig terugkeren van een koortslip raden wij deze behandeling af.
Chretienne Hesselberth komt de eerstvolgende keer langs op... Met haar volledige aandacht zorgt Chretienne voor prachtige resultaten door het plaatsen van permanente lipliner, eyeliner en wenkbrauwen.  
Permanente make-up01
Permanente make-up02
Permanente make-up03
Permanente make-up04
Permanente make-up05
Permanente make-up06
Permanente make-up07
Permanente make-up08" DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.