Creƫer een nieuwe huid met de peelings van PCA Skin

Bent u toe aan een frisse en schone huid? PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen, en het verjongen van de huid door middel van luxe peelings. De peelings van PCA Skin focussen zich op het verbeteren van de huid en geven op zeer korte termijn maximaal resultaat. De behandelingen zijn allesomvattend en bestaan uit een intensieve peeling, een goede reiniging en een ontspannende massage.

De huidspecialisten van PCA Skin bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. De PCA peeling is geschikt voor iedere huidskleur en -type, en zorgt door middel van unieke zuren voor:
  • Een gezonde huid
  • Een egale, fijne en frisse huid die zacht aanvoelt
  • Een vermindering van pigmentvlekken
Het stimuleren van de celdeling van de huid is het basisprincipe van iedere peeling met zuren. Een PCA Peeling is uniek in haar zuren en heeft om die reden een andere werking op de huid. Samen met de PCA Skin gecertificeerde huidspecialisten van Schoonheidscentrum Appels kiest u op basis van uw huid uit een breed scala peelings. 
Zie op deze afbeelding het resultaat van 1 PCA peeling, in combinatie met 6 weken huidsupplementen. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.