Creëer een nieuwe huid met de peelings van PCA Skin

Bent u toe aan een frisse en schone huid? PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen, en het verjongen van de huid door middel van luxe peelings. De peelings van PCA Skin focussen zich op het verbeteren van de huid en geven op zeer korte termijn maximaal resultaat. De behandelingen zijn allesomvattend en bestaan uit een uitgebreide reiniging, verzorging en een intensieve peeling.
De huidspecialisten van PCA Skin bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. De PCA peeling is geschikt voor iedere huidskleur en -type, en zorgt door middel van unieke zuren voor:
  • Een gezonde huid
  • Een egale, fijne en frisse huid die zacht aanvoelt
  • Een vermindering van pigmentvlekken
  • Een vermindering van acne of littekens hiervan
  • Een vermindering van roodheden
Het stimuleren van de celdeling van de huid is het basisprincipe de PCA peeling. De PCA Peeling is uniek in haar zuren. Deze zetten de huid aan tot celvernieuwing. Wanneer dit meerdere malen herhaald wordt, creeren we een sterke verbetering van de huid. De PCA gecertificeerde huidspecialisten van Schoonheidscentrum Appels adviseren u op basis van uw wensen en huidconditie en stellen graag een behandelplan op.

Zie op deze afbeelding het resultaat van 1 PCA peeling, in combinatie met 6 weken huidsupplementen.