!-- Google Tag Manager -->

Creëer een nieuwe huid met de peelings van PCA Skin

Wilt u een frisse en schone huid? PCA Skin is internationaal bekend bij huidspecialisten. De speciale huidpeelings zijn zeer geschikt bij het oplossen van huidproblemen en het verjongen van de huid. Na tientallen jaren onderzoek en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen de peelings voor maximale resultaten zonder nadelige bijwerkingen. PCA Skin is dierproefvrij, vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en minerale oliën. U krijgt een maximaal resultaat.
PCA Skin is geschikt voor geschikt voor iedere huidskleur en ieder huidtype. Het lost huidproblemen op, zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

Resultaat: een gezonde huid
  • een egale, fijne en frisse huid die zacht aanvoelt
  • vermindering van pigmentvlekken
  • vermindering van acne of littekens hiervan
  • vermindering van roodheid
Een belangrijk kenmerk van de PCA-peelings zijn de bijzondere zuren die de cel vernieuwing van de huid stimuleren. Na een aantal behandelingen is de huid mooier, strakker en beter.

De huidspecialisten van Schoonheidscentrum Appels zijn PCA Skin gecertificeerd en bevoegd om deze peelings uit te voeren op basis van uw wensen en huidconditie. Ze stellen graag een behandelplan voor u op.

Zie op deze afbeelding het resultaat van 1 PCA Skin Peeling in combinatie met 8 weken huidsupplementen.