Met de Observ 520 ziet u wat het blote oog niet ziet

Huidaandoeningen beginnen vaak in de diepere huidlagen en worden pas in de loop der tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert ook deze huidlagen en brengt aandoeningen die voor het oog nog niet zichtbaar zijn haarscherp in beeld.

Deze huidscan is bedoeld voor ieder huidtype. Met de scan observeert Schoonheidscentrum Appels de huid en krijgt u advies over huidverzorging en/ of een behandeling in onze salon. 
Observ
Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van de zes onderstaande huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen.
  1. Daglicht modus
  2. ‘True UV’-licht modus (o.a. afwijkingen qua pigmentatie, zonneschade)
  3. Gesimuleerde Wood’s modus (huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid)
  4. Parallel-gepolariseerde modus (o.a. talgproductie, poriën, en fijne lijntjes)
  5. Cross-gepolariseerde modus (vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea)
  6. Gelaatsteint modus
De beelden uit de huidanalyse worden gebruikt door de deskundige huidspecialistes van Schoonheidscentrum Appels om uw huid te observeren. Na de huidanalyse krijgt u de foto’s via de mail opgestuurd. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.