Microdermabrasie

Op veilige wijze een gladde en zachte huid creëren? Microdermabrasie is een intensieve huidpeeling die de huid op de korte termijn verbetert. De dode huidcellen worden door een speciaal apparaat verwijdert. De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Na de behandeling ziet de huid er direct stralend en fris uit.

Heeft u last van een vermoeide, verouderde en/of beschadigde huid? Wilt u graag van uw acne, littekens of rokershuid af? Dan is deze behandeling geschikt voor u! Na een behandeling met microdermabrasie:
  • Zijn kleurverschillen in de huid gereduceerd of geheel verdwenen
  • Fijne rimpels, mee-eters en grove poriën zijn verminderd
  • Is de huid glad, gezond en goed onderhouden
  • Is de opname van vitaminen en werkstoffen in de huid verbeterd
Met microdermabrasie wordt de bovenste ‘dode’ laag huidcellen verwijderd door middel van aluminium-kristallen. Hierdoor wordt de onderliggende huid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. De huid wordt steviger en is weer klaar om vitamines op te nemen. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.