Meta Therapy: hét alternatief voor een facelift

Wilt u een strakke huid, zonder een cosmetische ingreep? Met Meta Therapy wordt de huid op een 100% natuurlijke en nagenoeg pijnloze wijze verbeterd.

Door middel van zeer gecontroleerde microperforaties wordt het herstelmechanisme van de huid geactiveerd. De actieve werkstoffen die aangebracht worden tijdens de behandeling, worden precies in de juiste cel-lagen van de huid aangebracht. Allerlei verschillende soorten rimpels kunnen veilig en actief met Meta Therapy behandeld worden. 
Meta Therapy voor01
Meta Therapy na01
Meta Therapy voor02
Meta Therapy na02
Deze behandeling is de oplossing voor u als u meer wil dan huidverzorging, maar niet toe bent aan medische ingrepen zoals botox en fillers. Huidveroudering wordt met Meta Therapy op een natuurlijke en veilige manier tegengegaan.
  • De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit
  • De poriën worden fijner
  • De totale huidconditie verbetert
  • De huid krijgt een jongere en frissere uitstraling
  • Direct zichtbaar - bewezen - resultaat
Uw huid gaat tijdens en na de behandeling zelf aan de slag. Door de stimulatie van collageen en elastine door microperforaties in de huid verbetert Meta Therapy de algehele huidconditie van binnenuit. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.