!-- Google Tag Manager -->

Me Line

Vindt u die pigmentvlekken ook zo storend als u in de spiegel kijkt?
Gelukkig is er MeLine, de oplossing voor een vlekkeloze huid. MeLine biedt een unieke combinatie van de beste behandelingen en producten om alle soorten pigmentvlekken, zowel in het gezicht als op het lichaam, te verminderen. 
Volgens dr. Fernando Bouffard, een internationaal erkend farmaceutisch specialist, is MeLine de beste oplossing voor alle soorten pigmentvlekken.

Heeft u ook last van hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken?
Pigmentvlekken zijn, voor zowel een blanke als een donkere huid, een erg vervelend huidprobleem. Plotseling zijn er die bruine vlekken op het voorhoofd, wangen, handen of de rug die ook niet meer weggaan. Iedere keer als u in de spiegel kijkt, ergert u zich aan de pigmentvlekken.
MeLine de beste oplossing voor pigmentvlekken!
MeLine is de eerste en tot nu toe de enige kuur die geschikt is voor alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht de huidskleur. De kuur bestaat uit verschillende behandelingen, die zowel in het schoonheidscentrum als thuis worden toegepast. De kuur is geschikt voor elke pigmentsoort, ieder huidtype en elk lichaamsdeel. De behandelingen in combinatie met de producten geven snelle en mooie resultaten. Na een kuur is het pigment of de ouderdomsvlek zichtbaar verminderd.

De MeLine aanpak
We starten in het schoonheidscentrum met een huidscan en bespreken een behandelplan. Vervolgens krijgt u een aantal behandelingen die over een bepaalde periode verdeeld zijn. Het verzorgingsplan voor thuis bestaat uit een aantal MeLine producten. Dit twee-stappensysteem zorgt voor de beste resultaten. Na de kuur is het pigment zichtbaar verminderd en voor een groot deel verdwenen.

Ps. Wilt u één pigmentvlekje laten verwijderen? Uiteraard is het ook mogelijk om zo’n plekje plaatselijk in het schoonheidscentrum te laten behandelen!