Een beauty-lift voor een stralende en jongere huid met de intraceuticals zuurstofbehandeling

Ontdek de behandeling waar sterren zo enthousiast over zijn. Deze krachtige anti-aging behandeling wordt gebruikt door Amerikaanse sterren en wereldwijd aanbevolen door dermatologen en plastisch chirurgen. De Intraceuticals Zuurstofbehandeling is een unieke, ontspannende ervaring met direct zichtbaar resultaat. 
Heeft u last van rimpels, droogtelijntjes of een verslapte huid? De Intraceuticals Zuurstofbehandeling is geschikt voor alle huidtypes. De unieke combinatie van een energieboost en het 3-stappensysteem van hyaluronzuur stimuleert de productie van natuurlijk collageen en elastine, met als resultaat:
  • Een fijne huidstructuur
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Een voller en mooier ogende huid
  • Een egale en stralende huid
Zuurstof geeft de huid energie! De celstofwisseling wordt optimaal en de huid vitaal.
De antioxidanten in de serums (zoals hyaluronzuur en vitamine C) zorgen voor een optimaal effect. Deze werkstoffen zijn essentieel bij het opnieuw vormen van collageen en het verstevigen van de huid. Hyaluronzuur is een suiker dat zich van nature bezighoudt met het vasthouden van vocht. Hoe ouder u wordt, hoe minder hyaluronzuur u aanmaakt. Door de afname van dit zuur in de huid, heeft uw lichaam meer moeite met het opnemen van vitamine C. Door het toevoegen van deze werkstof oogt de huid direct voller en gezonder.