Injectables door cosmetisch arts Christa Stojkovic

Stoort u zich aan uw lach-/ fronsrimpels of andere lijnen in uw gezicht?
De injectables die uitgevoerd worden door deskundig cosmetisch arts Christa Stojkovic zorgen ervoor dat uw huid er weer glad en strak uitziet. Iedere behandeling wordt uitgevoerd met de grootste precisie en zorg.
Drs. Christa Stojkovic deed tijdens onderzoek gedurende haar studie Geneeskunde in Utrecht ervaring op met plastische chirurgie. Na haar afstuderen heeft ze zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Christa Stojkovic gaat altijd voor een zo mooi en goed mogelijk resultaat.

Onze arts is geregistreerd bij de NVCG. De middelen die gebruikt worden zijn veilig en betrouwbaar (Botox, JuvĂ©derm en Sculptra). U kunt rekenen op een eerlijk advies en een deskundige behandeling. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.