Gezichtsbehandelingen speciaal voor de mannenhuid

Mannen hebben net als vrouwen regelmatig een gezichtsbehandeling nodig om hun huid mooi glad, stevig en gezond te houden. De specialistes van Schoonheidscentrum Appels weten dat een mannenhuid anders is en andere behoeften heeft dan een vrouwenhuid. Dat neemt niet weg dat we ook voor de mannenhuid de beste behandelingen hebben. Van grondig reinigen van de huid tot aan een anti-aging behandeling en het definitief verwijderen van ongewenste haargroei.

Mannen hebben dagelijks een goede reiniging van de huid nodig om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in hun grovere poriën. De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid, waardoor de doorbloeding en gevoeligheid van de huid sterker is dan bij de vrouwenhuid. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Ook heeft de man daardoor vaker last van onzuiverheden in het gezicht.
 
Dus mannen laat je huid regelmatig extra verzorging bij schoonheidscentrum Appels. De specialist reinigt je huid grondig, verbetert het vocht in de huid en zorgt ervoor dat je er weer goed verzorgd uitziet. Tegenwoordig is een huidbehandeling bij een schoonheidsspecialist dan ook voor de man eerder noodzaak dan overbodige luxe.
 
Wil jij weten wat Schoonheidscentrum Appels voor jouw huid kan doen? Boek dan een gratis consult om samen met een de specialist te kijken welke behandeling jouw huid weer glad, stevig en gezond maakt.