Environ Ionzyme DF voor een gezonde en stevige huid

De eerste tekenen van huidverslapping tegengaan? Door het aanbrengen van een hoge dosis vitamine A, peptide en anti-oxidanten rekent Environ - wetenschappelijk bewezen - af met huidproblemen en vroegtijdige huidveroudering. Het Iozyme DF apparaat, waarmee wij de behandelingen uitvoeren, doorbreekt de natuurlijke weerstand van de waterdichte huid. Hierdoor komen de vitamineproducten tot diep in de juiste cellagen van de huid en wordt de opname van werkstoffen langdurig verhoogd.
Environ huid needling
De behandeling met de Environ Ionzyme DF is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor: 
  • Een mooie, gezonde huid
  • Het genezen van acne
  • Herstel van een zonbeschadigde huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Het oplossen van huidproblemen
Door milieufactoren en zon ontstaan er steeds meer huidproblemen. Environ werkt deze problemen tegen en is preventief tegen beschadigingen van de huid. De unieke werking  van het Iozyme DF apparaat is als volgt. D.m.v. geluidsgolven ontstaan er nauwelijks voelbare trillingen. Deze zetten de bovenste huidlaag (de opperhuid) 'open'. Hierdoor dringen de hoogwaardige ingredienten van Environ produkten 40 x effectiever in de huid dan wanneer dit manueel gebeurt. Op deze manier wordt bijv. de aanmaak van collageen gestimuleerd, Collageen zorgt voor een strakkere huid wanneer de eerste zichtbare tekenen van veroudering opduiken. Daarnaast doet collageen de bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.