Environ Ionzyme DF voor een gezonde en stevige huid

De eerste tekenen van huidverslapping tegengaan? Door het aanbrengen van een hoge dosis vitamine A, peptide en anti-oxidanten rekent Environ - wetenschappelijk bewezen - af met huidproblemen en vroegtijdige huidveroudering. Het Iozyme DF apparaat doorbreekt de natuurlijke weerstand van de waterdichte huid. Hierna worden de vitamineproducten aangebracht en wordt de opname van werkstoffen in langdurig verhoogd. 
Environ huid needling
De behandeling met de Environ Ionzyme DF is geschikt voor alle huidtypes en zorgt door middel van ‘skin needling’ voor: 
  • Een mooie, gezonde huid
  • Het genezen van acne
  • Herstel van een zonbeschadigde huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Het oplossen van huidproblemen
Door milieufactoren en zon ontstaan er steeds meer huidproblemen voor de mens. Environ werkt deze problemen tegen en is preventief tegen beschadigingen van de huid. De micronaalden van het Iozyme DF apparaat doorprikken de hoornlaag van de opperhuid, waardoor de ingrediënten van de Environ producten dieper in de huid doordringen. Op deze manier wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor een strakkere huid wanneer de eerste zichtbare tekenen van veroudering opduiken. Daarnaast doet collageen de bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.