Nooit meer scheren met IPL\/ SHR definitieve ontharing!

Wilt u voor altijd afrekenen met ongewenste beharing? Wij bieden de beste oplossing. Na het ontharen aan de hand van de SHR of IPL behandeling hoeft u niet meer te scheren, heeft u geen ingegroeide haartjes meer en is uw huid zacht, glad en zonder stoppels. Dit geldt zowel voor de bikinilijn, wenkbrauwen, armen, buik, oksels, rug, benen, bovenlip of kin: alle ongewenste haargroei is met een aantal behandelingen permanent verdwenen.

De IPL of SHR behandeling is niet voor iedereen bestemd. Er zijn een aantal contra-indicaties zoals diabetes, epilepsie, eczeem en zwangerschap. Ook werkt het definitief ontharen het best bij donker, of heel licht haar en heel donkere, of lichte huidtypes. Neem voor advies of meer informatie contact op met een van onze schoonheidsspecialistes.
IPL (Intense Pulsed Light) en SHR (Super Hair Removal) werken beide volgens hetzelfde principe. Er wordt energetisch gepulseerd licht op de huid gericht, waardoor de haarwortels verdwijnen. Het verschil tussen beide behandelingen zit in de energiewaarde per cm². Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we de beste optie voor uw doelstellingen. " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.