Adena

Adena is de revolutionaire flitslicht methode voor het verwijderen van pigmentvlekken en roodheden/couperose. Ook mooie resultaten worden er behaald bij huidverjonging. De huid krijgt hierdoor een healty glow ofwel een meer jeugdige uitstraling.

Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en er zijn al meer dan 4 miljoen succesvolle behandelingen wereldwijd toegepast.

Hoe werkt het?
Het flitslicht wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. De zichtbare couperose en pigmentvlekken die op de verschillende lichaamsdelen kunnen voorkomen verminderen of verdwijnen.
Resutaat?
Binnen enkele weken ziet de huid er egaler en rustiger uit. De roodheid is afgenomen, pigmentvlek is minder zichtbaar of niet meer zichtbaar. Bij huidverjongende behandelingen verbetert de elasticiteit, kleur van de huid en de poriestructuur wordt fijner. De huid is gladder en zachter.

Verwijderen pigmentvlek
" DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.