Rijpere huid

Naar mate de leeftijd vordert wordt de huid rijper en neemt de huidveroudering toe. De huid wordt langzaam dunner en er ontstaan rimpels en lijnen. Door de structuur van de huid te verbeteren en de cellen te stimuleren om te vernieuwen kan het verouderingsproces worden veertraagd.

Vraag eens vrijblijvend advies aan onze deskundige schoonheidsspecialisten. Zij staan graag voor u klaar.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij de rijpere huid.

Vermoeide huid

Zier uw huid er vermoeid uit? Is de huid vaal en weinig doorbloed. Vermoeidheid, stress, roken en te weinig slaap kunnen weleens de oorzaken zijn. Door de huid weer een oppepper te geven en met de adviezen over een andere levensstijl gaat u al snel merken dat de huid er beter uit ziet en weer goed aanvoelt.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij de vermoeide huid.

Vochtarme huid

Een van de belangrijkste oorzaken van een vale en vermoeide huid is gebrek aan vocht in de huid. De huid verliest aan kracht en droogte lijntjes zijn zichtbaar. Ook voelt de huid vaak trekkerig en ruw aan. Geleidelijk aan wordt de huid droog en schilferig. De vochtarme huid wordt vaak gevoelig waardoor de huid snel reageert op huidverzorgingsproducten.
Een deskundig advies om een goede opbouw van de huidverzorging te krijgen is erg belangrijk. 

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij een vochtarme huid.

Droge huid

Voelt uw huid droog en trekkerig aan? De oorzaak kan weleens gebrek aan vocht en talg in de huid. De huid kan zelfs extreem droog maar ook gevoelig worden en sterk reageren op weersinvloeden en de stralen van de zon. Met de behandelingen voor huidverbetering kunnen we de huid weer in balans brengen. En wanneer u thuis de huidadviezen opvolgt dan krijgen we ook een langdurig resultaat.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij een droge huid.

Normale huid

Heeft u een normale huid die soepel en zacht aanvoelt. Dan is het belangrijk om deze huid ook in een goede conditie te houden. Door de huid regelmatig te laten behandelen en consequent dagelijks de juiste huidverzorging te gebruiken heeft u lang plezier van een mooie huid.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen voor de normale huid" DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.