!-- Google Tag Manager -->

Huidverzorging

Rijpere huid

Naarmate uw leeftijd vordert, verandert uw huid. De huid is droger, dunner en de elasticiteit vermindert waardoor er rimpels ontstaan. Ook ontstaan er vaak pigment en ouderdomsvlekjes.
 
Anti-aging-behandelingen helpen huidveroudering te vertragen omdat ze de huidstructuur verbeteren en de cellen stimuleren om te vernieuwen.
Vraag vrijblijvend advies aan onze specialisten. Zij staan voor u klaar.

Vermoeide huid

Als u merkt dat uw huid er vermoeid uitziet en vaal is, kunnen vermoeidheid, stress, roken en te weinig slaap weleens de oorzaken zijn. De huid is weinig doorbloed en kan wel een oppepper gebruiken. Volg de adviezen over een gezonde levensstijl op en u zult snel merken dat uw huid er gezonder en mooier uitziet.

Vochtarme huid

Zodra uw huid te veel vocht verliest door droogte, zweten of bij het ouder worden, is de huid vochtarm. Wist u dat de huid voor 70% uit water bestaat? Het vocht zorgt voor stevigheid en de elasticiteit van de huid. Een belangrijke oorzaak van een vale en vermoeide huid is gebrek aan vocht en talg in de huid. Een vochtarme huid is dof en vroegtijdige tekenen van huidveroudering zijn zichtbaar. Rond de ogen kunt u er vermoeid uitzien en de huid is gevoeliger.

Wat is ons advies?
Voldoende vocht is belangrijk bij een vochtarme huid. Drink acht glazen water per dag! Eet dagelijks fruit en groenten die veel vocht bevatten. Vraag om een goed advies over huidverzorging in ons schoonheidscentrum.

Droge huid

Voelt uw huid droog en trekkerig aan? De oorzaak kan weleens gebrek aan vocht en talg in de huid. De huid kan zelfs extreem droog maar ook gevoelig worden en sterk reageren op weersinvloeden en de stralen van de zon. Met de behandelingen voor huidverbetering kunnen we de huid weer in balans brengen. En wanneer u thuis de huidadviezen opvolgt dan krijgen we ook een langdurig resultaat.

Normale huid

Hebt u een normale huid die soepel en zacht aanvoelt, dan is het belangrijk om deze huid in een goede conditie te houden. Laat uw huid regelmatig behandelen (iedere vier of zes weken) en gebruik dagelijks huidverzorging die bij uw huid past. Zo gaat u huidveroudering tegen en heeft u lang plezier van uw mooie gezonde huid.