Huidverslapping

Is de huid niet meer mooi strak en voelt het niet meer stevig aan? Dan kan huidverslapping wel eens de oorzaak zijn. Het collageen en elastine in de huid is verminderd en daardoor raakt de huid haar stevigheid kwijt. 

Een bepaalde levensstijl, bepaalde voeding, zon, roken en hormonen bevorderen het ouder worden van de huid. 

Schoonheidscentrum Appels beschikt over de nieuwste apparatuur en technieken om de huid weer een jongere uitstraling te geven. 

Klik hier voor de informatie over de apparatuur.

Anti aging

Worden de eerste lijntjes en rimpels zichtbaar terwijl je nog jong bent? Na je 20ste levensjaar begint de huid al geleidelijk aan te verouderen. Door de huid dagelijks optimaal te verzorgen en regelmatig een anti-aging behandeling bij Schoonheidscentrum Appels te laten doen kun je huidveroudering vertragen. 

Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een gratis consult.

Huidveroudering

Plastisch chirurg en dokter Fernandus van Environ omschrijft de huid met aanzienlijke huidveroudering als een huid met grove en diepe rimpels, een grove huidstructuur, een vale huidskleur. Gebrek aan elasticiteit en ook ouderdomsvlekken zijn vaak zichtbaar. Huidveroudering komt zowel in het gezicht als decolleté, de hals en de handen voor.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij huidveroudering.

Rimpels en lijntjes

Heeft u last van rimpels en lijntjes? Bij Schoonheidscentrum bieden we behandelingen aan om de rimpels en lijntjes te verminderen en de huid er weer strakker uit te laten zien.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij huidveroudering.

Ouderdomsvlekken

Bij het ouder worden van de huid ontstaan er al snel pigment en ouderdomsvlekken. De huid is niet meer mooi egaal doordat het pigment in de huid is verstoord. Bij Schoonheidscentrum Appels zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van pigment en ouderdomsvlekken. Daarnaast adviseren we u graag over de verzorging van de huid om pigmentvlekken en ouderdomsvlekken tegen te gaan.

T-Away behandeling

Inspuitingen

Stoort u zich aan uw lach-/ fronsrimpels of andere lijnen in uw gezicht? De injectables die uitgevoerd worden door deskundig cosmetisch arts Christa Stojkovic zorgen ervoor dat uw huid er weer glad en strak uitziet. 

Kuurbehandelingen

Om een goed resultaat te bereiken bij het verjongen van de huid is het belangrijk om deze behandelingen in kuurverband te doen. Afhankelijk van de huidconditie en uw wensen stellen we samen een behandelplan op. Alle behandelingen om de huid te verjongen worden ook aangeboden in kuurbehandeling." DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.