!-- Google Tag Manager -->

Huidverjonging

Hoe vertraag je huidveroudering?

Environ is het beste merk voor huidverbetering en anti-aging.  Het merk, dat bestaat sinds 1985, is ontwikkeld door plastisch chirurg dr. Fernandes, die tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen van de wereld behoort. Dit Afrikaanse merk biedt de hoogste bescherming tegen huidbeschadiging en huidveroudering door de unieke ingrediënten, zoals hoge concentratie vitamine A, vitaminen en antioxidanten.  Huidveroudering is vooral zichtbaar in het gezicht, het decolleté, de hals en op de handen.

Hoe herkent u huidveroudering? Dr. Fernandes legt uit: 
  • Huidverslapping
  • Diepe rimpels
  • Grove huidstructuur
  • Ouderdomsvlekken
  • Een vale kleur
ANTI-AGING behandelingen
Wat maakt uw huid slapper?
Ziet uw huid er niet meer mooi en stevig uit, voelt die slap aan? Dan heeft de huid minder collageen en elastine en raakt ze haar stevigheid en jeugdigheid kwijt.
 
Wat zijn de oorzaken van huidverslapping?
  • Stress en een ongezonde levensstijl
  • Ongezonde voeding
  • Overmatige zon
  • Roken en alcohol
  • Invloed van hormonen
Wilt u weer een jeugdige huid? Schoonheidscentrum Appels behandelt uw huid met de nieuwste apparatuur en technieken om de huid er jonger uit te laten zien.

Rimpels en lijntjes verminderen

Stoort u zich aan rimpels en lijntjes? Maak een afspraak bij Schoonheidscentrum Appels. Wij adviseren u behandelingen en producten om uw huid er weer mooi, stevig en jeugdig uit te laten zien.

Anti-aging bij de eerste lijntjes en rimpels

U bent nog jong maar toch zijn de eerste lijntjes en rimpels al zichtbaar. Wist u dat na het twintigste levensjaar de huid geleidelijk aan begint te verouderen? Hoe kunt u huidveroudering vertragen? Verzorg uw huid dagelijks optimaal met producten die bij uw huid passen en laat regelmatig een anti-aging-behandeling bij Schoonheidscentrum Appels doen. Zo vertraagt u huidveroudering en blijft u er jong uitzien.
 
Vraag een gratis consult aan of boek een behandeling maak een afspraak 

Pigment- en ouderdomsvlekken

Bij het ouder worden maakt de huid meer pigment aan waardoor de huid bruin kleurt. Te veel zonlicht veroudert de huid sneller en ontregelt de pigmentcellen, waardoor er donkere vlekken ontstaan. Op middelbare leeftijd ontstaan er vaak ouderdomsvlekken in het gezicht en op de handen. De huid is niet meer mooi egaal. Ook zwangerschap kan zorgen voor pigmentvlekken.

De specialisten van Schoonheidscentrum Appels vertellen u welke behandelingen en producten in uw geval nodig zijn.

Inspuitingen door onze cosmetische arts

Stoort u zich aan uw lach/ fronsrimpels of andere lijnen in uw gezicht? De injectables, cosmetisch arts Christa Stojkovic uitvoert, zorgen ervoor dat uw huid er weer glad en strak uitziet.

Kuurbehandelingen

Wilt u het beste resultaat bereiken bij het verjongen van uw huid? Kies dan voor kuurbehandelingen voor een duurzaam resultaat. We bespreken eerst uw wensen en huidconditie en stellen samen een behandelplan op.
 
Alle behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging bieden we als kuurbehandeling aan.