!-- Google Tag Manager -->

Huidverbetering

Acné, onzuivere en vette huid

Acne is een vervelende huidaandoening die op elke leeftijd kan voorkomen. De oorzaak van acne is een verstoring in de talgklieren. Hormonale veranderingen in de puberteit en de overgang, maar ook stress en leefgewoonten kunnen acne veroorzaken. De huid raakt verstopt, er ontstaan puistjes en de huid ziet er vaal en grof uit.
 
De specialisten van Schoonheidscentrum Appels onderzoeken welk soort acne u heeft en adviseren de acnebehandeling of -kuur die bij uw huid past.

Gevoelige huid

Is uw huid gevoelig en heeft u last van roodheid en/of irritatie bij temperatuurwisselingen en couperose. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk om de weerstand van de huid te verhogen door dagelijks huidverzorging voor de gevoelige huid te gebruiken.

Zonbeschadigde huid en pigmentvlekken

Heerlijk in de zon, maar let op, want de zon is de grootste boosdoener van huidveroudering en pigmentvlekken. Zonlicht, vooral direct zonlicht, tast het collageen en de elastine aan, waardoor de huid snel verslapt en er rimpels ontstaan. De pigmentcellen raken verstoord, en er ontstaan pigmentvlekken.
 
Vraag de specialisten om advies! Zij weten hoe uw de huid optimaal kunt beschermen tegen zonlicht.

Bel of mail ons voor een afspraak. Ook wanneer er al huidschade door de zon is ontstaan, kunnen we u met raad en daad bijstaan.

T-Away en Adena

Ergert u zich aan de rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden in uw gezicht of op uw lichaam als u in de spiegel kijkt? De T-Away en Adena zijn apparaten waarmee we uitstekende resultaten boeken. We kunnen direct en effectief couperose, steelwratjes, bloedblaasjes, spider neaviouderdomsvlekken, pigment verwijderen.

Na een of twee behandelingen met T-Away hebt u al een zichtbaar resultaat. Voor een goed en langdurig effect bij huidverbetering is een kuurbehandeling echt aan te raden. We kijken naar uw huidconditie, bespreken uw wensen en stellen daarna samen een behandelplan op.
  • T-Away voor het verwijderen van huidoneffenheden
  • Adena voor het verwijderen van pigment en couperose (meer uitleg verderop)