Acné, onzuivere & vette huid

Acné is een vervelende huidaandoening die veroorzaakt wordt door een verstoring in de talgklier. Er ontstaan puistjes, de huid raakt verstopt en ziet er vaal en grof uit. Bij iedere leeftijd kan acne voorkomen. Oorzaken: hormoonveranderingen, pubertijd, stress en leefgewoonte(s). 

Schoonheidscentrum Appels biedt specialistische behandelingen en kuren voor het behandelen van alle soorten acne.

Klik hier voor de informatie over de acne behandelingen:

Gevoelige huid, couperose en rode vlekken

Heeft u last van roodheid, irritatie bij temperatuurwisselingen of couperose? Bij een gevoelige huid is het belangrijk om de weerstand van de huid te verhogen en daarvoor is de dagelijkse huidverzorging belangrijk.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij de gevoelige huid.

Zonbeschadigde huid & pigmentvlekken

Wist u dat de zon de grootste boosdoener is als het om huidveroudering, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken gaat? De invloed van zonlicht tast het collageen en de elastine aan waardoor de huid verslapt. En de zonnestralen geven een verstoring in de pigmentaanpak waardoor er pimentvlekken en ouderdomsvlekken ontstaan
.
Vraag eens een adviesgesprek aan zodat we u advies kunnen geven over een optimale huidbescherming tegen de schadelijke zonnestralen.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij de zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.
  • Zonbescherimg voor de huid
  • Laviesage voedingssupplementen
  • T-Away voor het verwijderen van huidoneffenheden
  • Environ zonbescherming van Dokter Fernandus

Huidoneffenheden

Ergert u zich ook aan de rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden in het gezicht of op het lichaam? Voor directe en effectieve verwijdering van huidoneffenheden zoals: couperose, steelwratjes, bloedblaasjes, Spider Neavi en ouderdomsvlekken?
De T-Away is een uitstekende behandeling om huidoneffenheden effectief te verwijderen.

Klik hier voor de informatie over de behandelingen bij huidoneffenheden.
  • T-Away voor het verwijderen van huidoneffenheden

Kuurbehandelingen

Om uw huid te verbeteren waarbij we een goed en langdurig resultaat willen bereiken is een kuurbehandeling echt aan te raden. Afhankelijk van uw huidconditie en uw wensen stellen we samen een kuurbehandelplan op. T-Away  is de uitzondering op de regel, hierbij heeft u na één of twee een goed resultaat en zijn de huidoneffenheden succesvol verwijderd." DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.