Team

Marieke Bijdevier
Mijn naam is Marieke Bijdevier en 16 jaar geleden heb ik de opleiding ‘Schoonheidsspecialiste’ afgerond op het ROC in Eindhoven. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan tot ‘Visagiste’. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Alice & Marc Appels waar ik werkzaamheden in het Schoonheidscentrum en de Parfumerie afwissel.

Door de jaren heen heb ik vele trainingen gevolgd van verschillende merken. Ik vind het belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Het leukste aan dit vak vind ik de klanten blij te maken en te helpen met hun huidproblemen.

In het bezit van de volgende certificaten: PCAskin, Schrammek, IPL/SHR ontharen, Intraceuticals Zuurstofbehandeling en Meta Therapy.

Werktijden
  • Maandag 13.00-18.00 
  • Vrijdag 09.00-18.00 
  • Zaterdag 09.00-17.00
Romy Paridaens
Mijn naam is Romy Paridaens en ik ben afgestudeerd als ‘Excellent Schoonheidsspecialiste’. Dat wil zeggen dat ik diverse specialisaties in mijn bezit heb waaronder acné en bindweefselmassage. Daarnaast heb ik extra cursussen gevolgd zoals ‘Dermatologie’.

Mijn ambitie voor dit vak is ontzettend groot. Belangrijk voor mij is het adviseren van mijn klanten naar hun wensen en het geven van resultaatgerichte behandelingen. Dat is wat Schoonheidscentrum Appels biedt. Ik voel me hier als een vis in het water.

In het bezit van de volgende certificaten: Dr. med Cristine Schrammek, Meta Therapy, Bindweefsel massage, PCAskin, T-Away, Environ en Intraceuticals Zuurstofbehandeling.

Werktijden
  • Dinsdag 13.00-18.00 
  • Woensdag 09.00-21.00 
  • Donderdag 13.00-18.00 
  • Vrijdag 09.00-20.00 
  • Zaterdag 09.00-17.00 " DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE AANDACHT STAAN VOOROP "
Alice Appels

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online een afspraak en ervaar zelf wat Schoonheidscentrum Appels voor u en uw huid kan betekenen. Wij bevestigen uw afspraak via de mail. Weet u uw wachtwoord niet meer? Neem gerust contact met ons op: tel: 013 - 467 26 45 Uiteraard kunt u ook een nieuw wachtwoord opvragen.

U wilt klant worden?          U bent al klant?
Registreren                 Inloggen

Gratis consult

Klik op de onderstaande button om een gratis consult aan te vragen bij Schoonheidscentrum Appels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren wat we voor u kunnen betekenen.