!-- Google Tag Manager -->

Quick beauty

Kies uit 5 quick behandelingen van 30 minuten voor € 39,50

Wil je even een boost voor je huid of even je gezicht opfrissen? Heb je te weinig tijd om je uitgebreid te laten behandelen? Dan ben je bij Schoonheidscentrum Appels in goede handen. Quick Beauty Programma is ideaal om je huid snel een boost te geven, of even je gezicht weer op te frissen. We bieden een vijftal korte behandelingen aan om er weer top uit te zien.

1. Skin boost

Deze heerlijk verfrissende korte behandeling pept de huid weer op. De natuurlijke helderheid en uitstraling verbeteren. Deze behandeling is zeer geschikt om tussendoor uw huid een extra boost te geven.
 
De behandeling
De behandeling is samengesteld met producten die hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten bevatten. De stappen zijn: huid reinigen - huid glad maken met een scrub - huid stimuleren met massage en hyaluronzuur en huid oppeppen met een speciaal masker.

2. Skin clean

Wil je een frisse, schonere huid? Dan is deze korte behandeling echt iets voor jou. Je huid wordt lekker schoongemaakt en diep gereinigd, zodat de poriën weer schoon zijn. De huid is weer lekker fris en voelt heerlijk aan.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt de huis intensief gereinigd. Daarna worden de poriën diep gereinigd en om de huid er weer fris uit te laten zien, wordt de behandeling afgesloten met een masker.

Stappen: reinigen, verfrissen, diep reinigen met een scrub, plaatselijk extra te reinigen, een puur en verfrissend masker.

3. No-Stress massage treatment

Even weg van alle drukke bezigheden en de wereld om je heen vergeten. Een half uurtje even ontspannen en de huid tot rust laten komen met een ontspannende massage. De spanningen in je hoofd verminderen, je krijgt weer nieuwe energie en voelt je weer herboren als je naar buiten stapt.

Stappen: de huid wordt gereinigd en verfrist, ontspannende hoofd-gezicht-nek-schouder massage en daarna wordt er een voedende crème in de huid gemasseerd. 

4. Face touch up treatment

Je gezicht krijgt meer expressie als de wenkbrauwen en wimpers mooi gekleurd zijn en de wenkbrauwen een mooi model hebben. Tijdens deze behandeling brengen we de wenkbrauwen weer in model en worden de wimpers en wenkbrauwen geverfd in de kleur die bij het gezicht en het haar passen. Het resultaat is een mooie oogopslag en een stralend gezicht.
 
Stappen: de huid wordt gereinigd en verfrist- het model van de wenkbrauwen en de kleur van de wenkbrauwen en wimpers worden besproken – wenkbrauwen modeleren en verven- wimpers verven. 

5. Beautiful eye treatment

Deze behandeling is speciaal gericht op de ogen. De hoogwaardige ingrediënten worden diep in de huid rond de ogen met een apparaat ingesluisd. Daarna wordt de huid rond de ogen gemasseerd om het hele gebied rond de ogen meer gelift en minder gezwollen te laten lijken. Na afloop krijgen de ogen meer volume met de eyeshadow en een mascara die de wimpers verlegen.

Stappen: de ogen worden gereinigd, insluizen van werkstoffen, massage rond de ogen, voedende eye gel en oogmake-up.
Neem contact met ons op voor vragen over onze producten of behandelingen
Bel ons 013 - 467 26 45                       whatsapp ons