!-- Google Tag Manager -->

Twee topbehandelingen met super resultaten

Twee topbehandelingen met super resultaten
woensdag 28 juni 2023

Beste klant,

Wil je er graag mooi en jonger uit blijven zien en een jeugdige uitstraling behouden?

Bij Schoonheidscentrum Appels zijn we gespecialiseerd in behandelingen om de tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden. Wij begrijpen dat je naast een mooi gezicht ook een mooi lichaam wilt behouden. Daarom bieden wij twee geavanceerde behandelingen met apparatuur die speciale technieken bevat om er mooi, strak en stralend uit te zien.

1. Gezichtsverjonging
De intraceuticals zuurstofbehandeling.
De favoriete behandeling van de Hollywood sterren.

Maak kennis met onze intraceuticalsbehandeling die een unieke combinatie is van een zuurstof, energieboost en het 3 stappensysteem van hyaluronzuur. De huid wordt gelift, verstevigd en gehydrateerd en gaat weer stralen.

Geschikt voorFijne lijntjes en rimpels, vochtarme huid, rijpere of vroegtijdige huidveroudering.
Wist je?Dat deze behandeling ook in kuurverband of als onderdeel van een huidverbeteringsprogramma in combinatie met peeling, Meta Therapie of PCA-resurfacing wordt gebruikt. Het programma is bedoeld om uw huid te revitaliseren en zorgt voor een jeugdige uitstraling.


2. Bodyshaping met Venus Swan

Ervaar de kracht van Venus, een huidverstrakkingstechniek die de contouren van het lichaam verbetert. De Venus Swan combineert de krachtige MP2 technoligie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen om de productie van collageen en elastine te stimuleren. De behandeling is een veilige, prettige en pijnloze ervaring.

Geschikt voorBodycontour, correctie, huidversteviging, strakker lichaam, stevigere dijen en cellulitis.
Wist je? Dat de Venus de meest geboekte behandeling in de zomermaanden bij Schoonheidscentrum Appels is, omdat het lichaam steviger maar ook gecorrigeerd wordt.

Reactie van één van onze klanten
Marjan Janssen heeft deze behandeling geboekt om de cellulitis op haar bovenbenen en dijen te verminderen. Ze twijfelde eerst omdat ze bang was dat het niet zou helpen. Haar reactie was na een kuur van 12 behandelingen: mijn huid voelt strakker aan, de cellulitis op mijn benen is echt veel minder. Ik ben blij dat ik weer zelfverzekerd op het strand kan liggen. Dank je wel Alice. - Marjan Janssen - 

Wij willen jou ook graag helpen om het beste uit jezelf te halen en je weer zelfverzekerd te laten voelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Ons team staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een jeugdiger, stevig en stralend uiterlijk.

Met vriendelijke groet,

Alice Appels en haar team.

Maak snel een afspraak door te mailen naar info@schoonheidscentrumappels.nl of bellen naar 013 - 46 72 645.