Nu is het moment: peel it off bij Schoonheidscentrum Appels

Nu is het moment: peel it off bij Schoonheidscentrum Appels
maandag 26 november 2018

Loopt u al te lang rond met een huidprobleem? Of wilt u de huid verjongen of verbeteren? De herfst is aangebroken, en daarmee dé perfecte tijd van het jaar om huidproblemen aan te pakken!

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, kun je het beste beginnen met peelen. Ieder seizoen heeft een andere invloed op de huid. In de zomer heeft de huid hydratatie en zonbescherming nodig, in de winter heb je vaak rijke producten nodig.

Omdat iedere huid uniek is, is het onmogelijk om 1 advies uit te dragen. Zeker zijn dat u de goede producten gebruikt voor uw huid? Kom langs voor een gratis huidscan en -advies!

Bij Schoonheidscentrum Appels gebruiken we verschillende soorten peelings. Wilt u een 100% plantaardige peeling van Schrammek, of eenintensieve peeling op basis van veilige zuren van PCA Skin? Waar u ook voor kiest, nu is de perfecte tijd om te starten.

Tijdens een peeling wordt de hoornlaag van uw huid herstelt, zodat werkstoffen weer actief opgenomen worden. Dit geeft de huid een enorme boost! Doordat de zon in deze tijd van het jaar minder fel schijnt dan normaal, heeft uw huid alle gelegenheid om goed te herstellen van een peeling.

Een kruidenpeeling van Schrammek bestaat uit een samenstelling van acht geselecteerde kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten. Deze acht elementen worden tijdens de behandeling in de huid gemasseerd. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding in de huid verbetert en huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

De huidspecialisten van PCA Skin bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. De PCA peeling is geschikt voor iedere huidskleur en -type, en zorgt door middel van unieke zuren voor een gezonde huid; een egale, fijne en frisse huid die zacht aanvoelt en vermindering van pigmentvlekken.

Bereid uw huid voor op de winter met een peeling van PCA Skin of Schrammek bij Schoonheidscentrum Appels!