De zes meest gestelde vragen over Dermatude Meta Therapy

De zes meest gestelde vragen over Dermatude Meta Therapy
zondag 23 december 2018

Wil je een strakke huid, zonder cosmetische ingreep? Met Meta Therapy wordt de huid op een 100% natuurlijke en nagenoeg pijnloze wijze direct verbeterd. Hieronder geven wij antwoord op de zes meest gestelde vragen over deze behandeling.

Waarom zou ik voor Dermatude Meta Therapy kiezen?
Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid. Fijne lijntjes en rimpels worden gereduceerd, poriën worden fijner en de huid wordt steviger. Naast de behandeling van het hele gezicht, nek of decolleté, kunnen ook individuele rimpels worden aangepakt. Het is een mechanische behandeling met 100% natuurlijke resultaten: hét alternatief voor botox, fillers of een facelift. De resultaten zijn geweldig.

Welke gebieden mogen behandeld worden met Meta Therapy?
Je kunt kiezen voor huidverbetering en anti-aging van het hele gezicht, nek en decolleté. Ook kun je kiezen voor een focus op specifieke rimpels. Het is zelfs mogelijk om deze behandeling te combineren met andere behandelingen voor het beste resultaat.

Hoelang moet mijn huid herstellen, en wanneer kan ik weer make-up dragen?
Meta Therapy is een behandeling die het verbeteren van de huid bij de wortel aanpakt. In tegenstelling tot andere behandelingen, laat Meta Therapy geen schade achter op de natuurlijke barrière van de huid. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn, maar dit trekt over het algemeen na enkele uren weg. Direct na de behandeling kun je, je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. De volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen!

Hoe verloopt een kuur Meta Therapy?
De kuur start altijd met vier behandelingen per week, gevolgd door vier behandelingen per twee weken.

Hoelang duurt de behandeling?
Meta Therapy wordt ook wel eens de ‘lunch-time’ behandeling genoemd. De volledige behandeling duurt per keer ongeveer 60 minuten.

Wanneer zie ik resultaat?

In de meeste gevallen zie je al resultaat direct na de eerste behandeling. De ingrediënten in de Dermatude Skin Care zijn perfect afgestemd op de Meta Therapy behandeling, waardoor je niet alleen in onze salon, maar ook thuis het perfecte resultaat behaald!

Neem contact op met ons team van gedreven schoonheidsspecialistes en ontdek de beste behandeling voor uw huid! Klik hier voor een afspraak.