Stralend de lente in met Schoonheidscentrum Appels

Stralend de lente in met Schoonheidscentrum Appels
dinsdag 16 april 2019

Een stralende huid ontstaat niet alleen door het aanbrengen van voedende crèmes; een gezonde huid komt grotendeels van binnenuit. Wij geloven bij Schoonheidscentrum Appels dat alle mannen en vrouwen het verdienen om de lente te openen met een stralende huid. Geloof jij hier ook in, en wil je de huid een handje helpen? Lees dan verder om te ontdekken hoe je jouw huid kan laten stralen!

Hydratatie is belangrijk voor de huid. De dag beginnen met een glas water met citroen geeft een geweldige boost. Ook een glas water bij iedere maaltijd is essentieel voor een gezonde basis van de huid. Je kan de huid natuurlijk ook van buiten hydrateren met producten van Environ, Schrammek, Intraceuticals en ga zo maar door.

Onze gouden tip: maak van het reinigen van je huid een vast ritueel. ‘s Ochtends reinig je de huid omdat je huid ‘s nachts afvalstoffen uitstoot. ‘s Avonds herhaal je dat ritueel om de viezigheid in de lucht en eventuele make-up van je gezicht te poetsen. Ook zonder dat je make-up draagt is het belangrijk om je gezicht te reinigen. Je poriën vullen zich namelijk met onder andere vuil, natuurlijke olie en dode huidcellen. Wij gebruiken het liefst de Youth Essentia lijn van Environ, bestaande uit een cleansing lotion, toner en eye gel.

Ook beautysupplementen werken ondersteunend voor een stralende huid. Deze producten zijn vaak geïnspireerd op de natuur, voor een optimale versterking van jouw huid. Zo ook de supplementen van Laviesage (die wij in ons Schoonheidscentrum verkopen).

Het is wetenschappelijk bewezen dat het stimuleren van de celdeling op de huid zorgt voor een gezonde en stralende gloed. Bij Schoonheidscentrum Appels bieden we verschillende behandelingen aan die het bovenstaande doel bereiken. Zo zorgen onze peelings voor een egale en frisse huid die zacht aanvoelt en straalt.

Meta Therapy en Environ Ionzyme DF zijn beide behandelingen waarbij de hoornlaag van de opperhuid opengesteld wordt voor verzorgende producten. Op die manier wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor een strakkere huid ontstaat. Ook doet collageen de bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen.

Aan de basis van een stralende huid staat het gebruik van goede UV-bescherming. Ja, ook in de herfst en winter! Beschadiging door de zon breekt collageen af, waardoor je huid verslapt en vermoeid raakt.

Last but not least: zorg goed voor je lichaam en relax. Probeer het Revival masker van Environ eens voor een verwenmoment voor jezelf. Eet daarnaast noten, vitamines, groente, fruit en zo min mogelijk zuivelproducten. Al deze producten hebben hun eigen positieve of negatieve werking op de huid.

Een stralende huid komt van binnen én van buiten. Neem contact op met ons via de website of bel 013 467 26 45 voor een behandelplan of productadvies voor een stralende huid! Tot snel bij Schoonheidscentrum Appels.