Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Over ons

Bij schoonheidscentrum Appels staan deskundigheid en persoonlijke aandacht voorop, net zoals u dat al meer dan 50 jaar gewend bent van onze parfumerie.

Schoonheidscentrum Appels kent geen standaardbehandelingen.
Iedere huid is uniek en daarom is uw huid ons uitgangspunt. Als u voor het eerst een afspraak maakt, luisteren we naar uw verhaal, onderzoeken we uw huidtype en stellen op basis daarvan een behandelplan op maat voor. Dit consult is gratis en vrijblijvend!

Schoonheidscentrum Appels heeft drie luxe behandelruimten met de modernste apparatuur voor huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Weg met rimpels, pigmentvlekken, couperose, steelwratjes, acne of grove porien. U kunt bij ons ook terecht voor permanente ontharing (met de revolutionaire IPL methode), een heerlijke ontspanningskuur of anti-stressbehandeling.

Schoonheidscentrum Appels onderscheidt zich door de ruime keuze aan merken voor de (na)behandeling van uw huid.
Enkele topmerken zijn uitsluitend in onze salon verkrijgbaar. Onze vier schoonheidsspecialisten adviseren u persoonlijk over welk product u het beste kunt gebruiken en waarom. Zij worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in huidverzorging.

Kom ook eens Appels met Appels vergelijken en stap binnen bij ons Schoonheidscentrum (boven de parfumerie) of neem contact met ons op.