Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Tips van Environ.

Tips van Environ.

Als jij goed voor je huid zorgt, zorgt je huid ook goed voor jou. Ze beschermt je tegen invloeden van buitenaf, regelt de temperatuur en het vochtgehalte van je lichaam en helpt je om vitamine D aan te maken. Daarom: draag zorg voor je huid en omring ze met liefde. Je hebt er tenslotte maar één.


Je huid is een open boek - als je weet hoe je ernaar moet kijken. Die rode gloed op je wangen? Was het de snijdende wind? Heb je een te droge huid? Of heb je lekker in het zonnetje gezeten? Je huid weet wat er gaande is en reageert daarop.

De vraag is: reageer jij juist op je huid? Environ leert je om te luisteren naar je huid, om te begrijpen wat ze je vertelt en daar naar te handelen. Zo hou je je huid gezond en zie je er altijd stralend uit.

Je huid leeft voortdurend met je mee. Elke seconde van de dag. Wat jij doet of net niet doet, bepaalt dus de gezondheid van je huid mee.

Bij schoonheidscentrum appels zijn wij FAN van Environ.Meer informatie? Bel voor het maken van een afspraak 013-4672645 of maak online een afspraak