Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Hartelijk welkom bij Schoonheidscentrum Appels

"Het meest veelzijdige schoonheidscentrum voor mannen en vrouwen in Tilburg."

Wij bieden innovatieve behandelingen. Dat wil zeggen dat we gebruik maken van de nieuwste technieken, methodes en verschillende apparatuur. Hierdoor kunnen we u de meest optimale aanpak bieden. Schoonheidscentrum Appels is gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering en duurzaam ontharen.

Open dagen: vrijdag 21 en zaterdag 22 september

De open dagen bij Schoonheidscentrum Appels komen er aan! Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september bent u tussen 10.00 en 17.00 van harte welkom in onze salon. Maak een afspraak voor een proefbehandeling of kom langs voor een rondleiding. Klik hier voor meer informatie.

De Venus Swan voor een mooie, strakke huid zonder rimpels en lijntjes

Heeft u de wens om uw hals en gezichtscontouren te verstrakken? Bekijk hier het resultaat van een kuurbehandeling met Venus Swan bij Schoonheidscentrum Appels! 

Ja, de extreme weersveranderingen hebben invloed op uw huid!

Heeft u de laatste tijd last van een droge en geïrriteerde huid? Dat is niet gek! Niet alleen de natuur is een droge en zware tijd tegemoet gegaan, ook de huid heeft het de afgelopen maanden flink te verduren gehad. Maar wat moet u doen om de huid stralend en gehydrateerd te houden? Klik hier voor tips van ons deskundige team!

Bezoek onze cosmetisch arts op dinsdag 18 september!

Vertrouw uw gezicht toe aan de professional op het gebied van Botox en fillers: Christa Stojkovic. Lees hier ons blog over de werking van Botox.

Graag een afspraak maken? Klik hier.Vacature Schoonheidsspecialiste (30-37 uur p.w.)

Heb je ambities en ben je op zoek naar een uitdagende baan  in de schoonheidsbranche? Schoonheidscentrum Appels is op zoek naar jou!

Neem een kijkje in uw huid!

Boek nu een gratis huidscan met de Observ 520. We geven u graag deskundig advies op maat op het gebied van huidverbetering en -verjonging. 

Voor ieder huidtype biedt Schoonheidscentrum Appels de oplossing

Voor ieder huidtype hebben wij verschillende oplossingen. Bekijk onze behandelingen voor de: