Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Pour Vous Parfumerie Appels

Bij Pour Vous Parfumerie Appels vind je een groot aantal vooraanstaande merken op het gebied van luxe parfumerie voor hem en haar. Iedereen slaagt er voor een geur naar wens. 

Wil je eens een ander parfum proberen of weet je niet goed welke geur het beste bij jou past? Het vaste, gekwalificeerde team helpt je met plezier.

Persoonlijk advies
Niemand is hetzelfde. Daarom heeft Pour Vous Parfumerie Appels een breed merkenassortiment huidverzorging. Heb je een vettige, droge of juist gecombineerde huid? De schoonheidsspecialisten geven je een persoonlijk huidadvies. De visagisten vertellen je welke make-up jij het beste kan gebruiken. Dankzij de vele trainingen en cursussen van cosmeticahuizen, is het team van Parfumerie Appels altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Klantenpas
Met de klantenpas profiteer je van 10 procent kassakorting op al je aankopen (met uitzondering op afgeprijsde artikelen of acties). Deze is natuurlijk onbeperkt geldig!

Cadeaubonnen en geschenkpakketten
Sinterklaas, kerst, secretaressedag, Moeder- of Vaderdag: met een luxe verpakte cadeaubon van Parfumerie Appels maak je iedereen blij.
De altijd feestelijk verpakte cadeaubon kun je inleveren bij zowel de parfumerie als in het schoonheidscentrum van Appels en bij alle particuliere parfumeriezaken die zijn aangesloten bij Pour Vous. Wil je weten welke parfumeriezaken dit zijn? Kijk dan op www.pourvous.nl. Voor bedrijven stellen wij ook geschenkpakketten op maat samen.

Pour Vous Parfumerie Appels
Westermarkt 26
5032 MR Tilburg

T. 013- 467 26 45