Contact Overzicht

  • anbos
  • vvv
  • kadobon
  • Facebook

  Drogisterij Appels

  Voedingssupplementen, huid- en haarverzorging, medicijnen en zelfs gezondheidssandalen van de bekende merken Scholl en Bighorn. Drogisterij Appels heeft alle producten in huis voor een complete lichaamsverzorging. Je bent er ook aan het juiste adres voor een lekkere geur of make-up.

  Deskundig advies
  Het enthousiaste team van gediplomeerde drogisten geeft je met plezier een advies op maat. Ze hebben veel kennis over voedingssupplementen. Het aanbod in voedingssupplementen is bij Drogisterij Appels dan ook erg groot. Een bloeddrukmeting behoort ook tot de mogelijkheden.

  Breed assortiment
  Natuurlijk kun je bij Drogisterij Appels ook terecht voor geneesmiddelen waarvoor je geen recept nodig hebt. Voor de kleinsten onder ons zijn er producten aanwezig van Difraq. Neem elke dag voor jezelf een verwenmoment met één van de vele heerlijke douchegels, face washs, scrubs of andere verfrissende producten. Is een product niet voorradig? Dan bestellen we het voor je!

  Klantenpas
  Spaar bij Drogisterij Appels voor een gratis, vrij te besteden waardebon ter waarde van ¤ 5. Bij elke ¤ 5 die je bij Drogisterij Appels besteedt, krijg je een gratis spaarpunt (met uitzondering van luiers en babyvoeding). Bij 50 punten krijg je de gratis waardebon thuisgestuurd.

  Contactgegevens:

  Westermarkt 110
  5042 SX Tilburg
  013-4685169