Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
De Venus Swan voor een natuurlijke contourverbetering zonder chirurgische ingreep!

De meest revolutionaire en innovatieve anti-aging behandelingen voor het verstevigen en verjongen van de huid. Deze prettige, pijnloze en veilige behandeling zorgt voor versteviging en contourverbetering. De behandeling is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en dit zonder herstelperiode! Heeft u last van: verslapte huid, rimpels, cellulitis, striae of plaatselijke vetophopingen?

De Venus Swan zorgt door middel van radiofrequentie en magnetische pulsen MP2 voor:
•Niet-chirurgische contourverbetering
•Cellulitis reductie
•Huidverstrakking
•Rimpelreductie

De Venus Swan combineert de 2 krachtige technologieën: multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2). De MP2 technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid. De productie van nieuw collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes gerealiseerd. Indien wenselijk zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak (lipolyse) op het lichaam.

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Het benodigde aantal behandelingen varieert. Gemiddeld 6 tot 10 behandelingen voor het gelaat en 10 à 12 behandelingen het lichaam. Kies voor pijnloze behandelingen, veiligheid, comfort en duidelijk zichtbaar resultaat. 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult!