Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
Een nieuwe huid in 5 dagen met de GREEN PEEL™, de natuurlijke behandeling voor een stralend frisse, gladde en schone huid.
Bij deze methode volgens de werkwijze van Dr. Schrammek draait het om een natuurlijk ontwikkelde, op planten gebaseerde methode voor het verkrijgen van een nieuwe huid. Dit alles reeds met 50 jaar wereldwijd succes!

Bijzonder succes wordt bereikt bij:

  • Acne
  • Verouderde huid
  • Huidonzuiverheden, onreine huid
  • Slechte doorbloeding, vermoeide huid
  • Rimpels
  • Gevoelige huid (soft touch), (bij rosacea ook zeer geschikt)
  • Verjonging en regenereren van de huid

Gedurende de speciale drukmassage met de GREEN PEEL™ wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor collagene en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbetert.
Deze huidlaag wordt zo gedwongen een nieuwe cellenlaag aan te maken.


In tegenstelling tot andere methodes bevat GREEN PEEL™ absoluut geen chemisch schadelijke stoffen of synthetische slijp-middelen. De kruiden veroorzaken geen brandende of tranende reactie bij contact met de ogen.

Na de behandeling zal uw huid enigszins rood zijn en u voelt een lichte tinteling zoals bij een lichte zonnebrand. Na ongeveer 3 à 4 dagen laat de oude huid los en ontstaat er een vervelling. Op ongeveer de vijfde dag volgt er een nabehandeling in ons instituut. De nu zeer goed opneembare huid wordt behandeld met waardevolle werkstoffen. De huid is niet meer rood en ziet er al mooi uit.

Na de behandeling is een goede beschermingsfactor voor ongeveer 6 weken zeer belangrijk. Intensief zonnen of bruinen met onder de zonnebank mag u de volgende 6 weken absoluut niet. De behandeling GREEN PEEL™ van Dr. Schrammek wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten.
Om de peeling te ondersteunen is het raadzaam veel water te drinken. De afvalstoffen worden dan sneller afgevoerd.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar www.schrammek.nl