Schoonheidscentrum Appels maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
De specialist in cosmedische behandelingen en producten, gericht op huidverbetering & anti aging.

De unieke combinatie van anti-oxidanten en vitamine A zorgt voor snel en hoog resultaat.
Environ is ontwikkeld door een plastisch chirurg en is al 35 jaar op de markt.
Bijzonder is ook dat het geschikt is voor alle huidtypes.

Door millieufactoren en zon komen er steeds meer huidproblemen.
Environ werkt genezend op de huid en werkt ook preventief tegen beschadigingen. ​
HUID NEEDLING
Huid-needling
In de afgelopen tien jaar is huid needling één van de meest interessante ontwikkelingen in huidverzorging geworden.

Dr. Des Fernades ontwikkelde een gamma van Cosmetic Roll-CIT’s met micronaalden.

Deze micronaalden doorprikken de hoornlaag van de opperhuid, waardoor de ingrediënten die vervat zitten in de Environ® producten dieper in de huid doordringen. Op deze manier wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor een strakkere huid wanneer de eerste zichtbare tekenen van veroudering opduiken. Bovendien doet collageen bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen. Deze methode kan gemakkelijk thuis toegepast worden. Hoe vaker de behandeling wordt toegepast, des te beter wordt het resultaat.
COOL PEEL SYSTEM
Cool-peel-systeem
Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ® heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen celexfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger.

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging.
Door een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur van 3 tot 6 behandelingen aangeboden voor optimaal resultaat.